51. Butter Lam (M)
Filet av lam stekt i kremet smøraktig saus laget på smør, friske tomater, cashewnøtter, krem og indisk krydder etter din smak.
52. Lamb Tikka Masala (M)
Grilled pieces of lamb cooked in a creamy masala sauce and capsicum
53. Lam Shahi Korma (M)
Shahi Korma retter er stekt i en kremet saus laget med cashewnøtter, løk, tomater og milde krydder.
54. Lam Kadai (M)
En berømt nord-indisk nydelig, krydret, og smaksrik rett laget med grillete biter av lam med løk, tomater, ingefær, hvitløk og fersk malt krydder.
55. Lam Saag Wala(M)
En rett bestående av stekt spinat med spesielle indiske krydder.
56. Lam Jalfrezi (M)
Biter av lam stekt i løk, tomater, ingefær, hvitløk saus med aromatiske krydder.
57. Lam Vindaloo
En berømt Goa-rett stekt i ekstra krydret vindaloo saus.
58. Lam Rara (M)
En berømt nord-indisk rett laget med kvernet kjøtt grillet i en krydret og deilig saus.
59. Lam Dhansak (M)
En populær indisk karri laget med kjøtt og linser i en syrlig-søt svakt krydret saus.
60. Lam Rogan Josh (M)
En aromatisk karrirett opprinnelig fra Kashmir, laget med mørt lammekjøtt stekt i en smaksrik saus av ingefær, hvitløk, og aromatiske krydder.
61. Lam Cafreal (M)
Lam stekt i frisk koriander og myntsaus med aromatiske krydder
62. Lamb Madras (M)
En berømt sørindisk rett laget med lam, tomater, løk, kokoskrem og indiske krydder.
63. Lamb Do Pyaza (M)
Do Pyaza retter er stekt i spesiell løksaus tilberedt med frisk løk, tomater, yoghurt og aromatiske krydder.
64. Lamb Mango (M)
Grillet lam tilberedt med mango (fruktkongen i India), løk, tomater og krydder.
65. Lam Peri Peri (M)
Peri Peri er en krydret, syrlig saus, som stammer fra Afrika og videre ble tatt med av portugiserne til andre land, også veldig populær i Goa.
66. Seekh Kebab Tikka Masala (M)
Kvernet lammekjøtt med smakfulle krydder, stekt i tandooriovn og tilberedt i en kremet masalasaus og paprika
67. Keema Mattar Masala (M)
Keema Matar Masala er en tradisjonell pakistansk rett laget med kjøttdeig og grønne erter i en tørr type saus.
68. Lam Kofta Karri (M)
Lam Kofta Karri er en deilig karrirett laget av krydrede lammekjøttboller som småkokes i en kremet masala.
Allergener
E - egg, F - fisk, G - gluten (hvete), M - melk, N - nøtter (mandler, cashewnøtter,
kokos), SE - sesamfrø, SK - skaldyr, SN - sennep, SY - soya, E129 Allurarød AC konditorfargestoff.